De mooiste bestemmingen voor je campervakantie

De camper is de laatste jaren sterk in populariteit gestegen. Ben je in het bezit van een camper dan kun je er bij mooi weer al snel even op uit trekken voor een weekendje weg. Wat het zo makkelijk maakt is dat je niet vast zit aan het boeken van een verblijf. Daardoor ben je erg flexibel. Maar er zijn zo veel mogelijke bestemmingen, waar ga je naartoe? Blijf je liever dicht bij huis zodat je niet te lang hoeft te rijden in je camper, wil je genieten van mooie natuur of rijd je gewoon de zon achterna? We zetten vijf leuke bestemmingen voor je op een rijtje.

  1. Friesland

Verblijf je tijdens je vakantie graag aan het water? Dan zit je al snel goed in onze Noordelijkste provincie Friesland. Het is maar een paar uurtjes rijden en in tegenstelling tot Zeeland niet zo toeristisch. Je vindt er allerlei idyllische dorpjes omringd door mooie wateren. Bij mooi weer is dit een heerlijke vakantiebestemming.

  1. Ardennen

Wil je niet te ver van huis, maar wel even in een totaal andere omgeving verblijven? Hou je van een bosrijke omgeving, dan zijn de Ardennen de perfecte locatie. Het is maar een paar uur rijden maar het heuvelachtige landschap en de Frans sprekende inwoners geven je helemaal het vakantiegevoel dat bij het buitenland hoort. In de Ardennen kun je veel sportieve activiteiten doen zoals mountainbiken of kajakken. Maar je kunt ook rustige wandelingen maken en oude kastelen bezoeken.

  1. Italië

Een stukje verder, maar ook meer kans op mooi weer. Je kunt hier genieten van bestemmingen als het Gardameer of steden als Venetië, Toscane of Rome. En natuurlijk het heerlijke Italiaanse eten. In Italië vind je voor ieder wat wils. Italië is een populair kampeerland dus er zijn meer dan genoeg kampeermogelijkheden.

  1. Kroatië

Heb je het niet zo op toeristische gebieden en zoek je tijdens je vakantie liever de rust op? Dan zijn de veel bezochte kampeervakantielanden zoals Italië, Frankrijk of Spanje niet voor jou weggelegd. Rijd eens in oostelijke richting. Kroatië bijvoorbeeld. De Adriatische kust is heerlijk vertoeven met gemiddeld acht zonuren per dag!

  1. Buiten Europa

Je kunt het ook helemaal anders aanpakken en eerst naar de andere kant van de wereld vliegen. Vervolgens kun je daar een camper huren. Lekker met de camper door veelzijdig Australië touren of kies je voor de route 66 in Amerika? Zie jij jezelf al gaan?

Onbezorgd op reis met je camper

De camper is een ideaal kampeermiddel om volop van je vrijheid te genieten. Je bent hartstikke flexibel met je eigen verblijf op wielen. Dus waar je ook naartoe gaat, je wil natuurlijk wel volop genieten. Met een goede camperverzekering hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten bij bijvoorbeeld schade. Dus vergeet deze niet af te sluiten. Goeie reis!

Link: http://www.onlinecamperverzekering.nl/
Link: https://www.reizendoejezo.nu/