Vakantiehuis aan de Nederlandse Kust

Langs de hele Nederlandse kust, van Zeeland tot de Waddeneilanden, kun je een heerlijke vakantie doorbrengen. Als je een vakantiehuis dichtbij zee huurt, wordt het nog fijner. Je wilt ten slotte toch even heen en weer kunnen lopen om iets op te halen of weg te brengen. Onze vakantiehuizen aan zee staan altijd op loopafstand van het strand. Wat is er fijner dan een vakantie aan zee voor kinderen? De hele dag op het strand spelen, zandkastelen bouwen, zwemmen… en dan ’s avond in je eigen vakantiehuis bijkomen van een fantastische, maar vermoeiende dag. Als je dan dichtbij het strand een vakantiehuis hebt, is het voor jou zelf en voor de kinderen allemaal lekker gemakkelijk.

Maak uitstapjes naar gezellige kustplaatsen als Den Helder, Egmond aan zee, Scheveningen en Vlissingen. Ook als u met het hele gezin op vakantie gaat, zult u zeker genieten. Een bezoek aan Neeltje Jans laat u kennismaken met een expositie over 2000 jaar waterbouw in Nederland, met de Deltawerken, een orkaanmachine en een wondere walviswereld. In het Jan Verwey Natuurcetrum vindt u een overzicht van landschappen en flora en fauna die in Noordwijk en omgeving te vinden zijn. Er is niets leuker dan een heerlijke strandwandeling maken met de hond. Heerlijk ravotten, een frisse duik nemen en sprintjes trekken kunnen ze hier volop! Bovendien mag je trouwe viervoeter in het naseizoen op veel stranden onaangelijnd rondrennen. In het hoogseizoen kun je vaak na 19:00 met de hond op pad voor een strandwandeling, maar er zijn zelfs enkele stranden waar honden ook overdag zijn toegestaan. Doe dus jezelf én je hond een groot plezier en boek samen een vakantiehuis aan de Nederlandse kust.

Aan de lange Noordzeekust van Nederland vind je alle mogelijke soorten badplaatsen: mondain of juist voor gezinnen, met veel disco’s en café’s of juist rustig en schilderachtig. Kies een badplaats die bij je past en een vakantiehuis vlakbij het strand: zo simpel is het recept voor een fijne vakantie. Zoek en boek jouw vakantiehuis aan zee in Nederland!

Leave a Reply