Het spannendste bedrijfsuitje in Scheveningen

Leer jouw collega’s beter kennen tijdens dit nieuwe, spannende bedrijfsuitje in Scheveningen. Speel Expeditie Robinson Scheveningen met het hele bedrijf. Wie van jouw collega’s houdt het het langste vol en wie wordt er al snel uitgestemd? Je ontdekt het hier!

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is al jaren een mega populair programma op de Nederlandse televisie. Sinds dit jaar kunnen er naast bekende Nederlanders ook onbekende Nederlands meedoen, maar dit is jouw kans om Expeditie Robinson met het hele bedrijf te spelen! Wij spelen de verschillende bloedstollende spellen na. Het bedrijf wordt verdeeld in verschillende kampen die de strijd met elkaar aan gaan om de Robinson van het bedrijf te worden. Door kracht met kennis te combineren wordt iedereen gestimuleerd om alles op alles te zetten om samen te overwinnen. Alleen door samen te werken met het hele team kunnen jullie als winnaar uit de strijd komen, dit zorgt voor de ultieme teambuilding. Jouw bedrijf zal hechter zijn als ooit te voren!

Het spel

Je worden met het hele bedrijf gedropt op een eiland waar vijanden wonen, door slim te zijn, samen te werken en door te zetten moeten jullie zien te overleven. Ontsnap aan de vijanden door verschillende proeven uit te voeren. Zo moeten jullie bijvoorbeeld blokken bouwen, puzzelen, liaan trekken, vuur maken, schieten met katapulten en nog veel meer. Wie van jouw collega’s komt levend van het eiland af? Aan het einde van het spel volgt een prijsuitreiking waarin de echte Robinson een beker krijgt. Na het spel is er natuurlijk ruimte voor een borrel (of meerdere) voor de Robinson overlevers! De spellen zijn helemaal door onszelf ontwikkeld en bedacht, waardoor het een unieke ervaring in Nederland is.

Expeditie Robinson Scheveningen wordt gehouden in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Is het voor jouw bedrijf handiger om het op een andere locatie te houden? Wij bespreken de mogelijkheden! Het spel duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en kost vanaf 8 personen 20,-, vanaf 25 personen 17,50,-, vanaf 50 personen 15,- en vanaf 80 personen 12,50,-.

Trommel snel al jouw collega’s op voor dit bloedstollende teambuilding spel en leer elkaar op een hele andere manier kennen!