De diehard vakantietopper

Op een hete zomerdag, ben jij sowieso te vinden op het strand. De meeste mensen zijn de schaduw op gaan zoeken, maar jij blijft diehard zwetend en puffend in je strandstoeltje zitten. Met in je hand een lekker koud biertje en je voeten in het warme zand, is dit voor jou op en top genieten. Jij doet de rest van de dag lekker helemaal niets meer. Althans, de gedachten over het kleine beetje geld waar je de rest van de maand van moet leven, blijft door je hoofd spoken. Misschien had je vandaag toch moeten gaan werken?

Als jij jezelf hier absoluut in herkent, is deze blog voor jou geschreven. Maar no worries, we hebben dé oplossing voor je. Chillen in de zon én geld binnenharken. Het kan namelijk met een vakantiebaantje! Je hoeft er alleen maar een leuke strandtent voor op te zoeken en te checken of je hier in de bediening kunt werken. We leggen je hieronder uit waarom dit jouw droombaan is!

In de zomervakantie is een strandtent vaak van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat open. Al helemaal bij vakantiewerk in Scheveningen. Dit zorgt voor flexibele werktijden, heerlijk toch? De ene dag kun je lekker uitslapen en de andere dag ben je lekker vroeg klaar. En wat helemaal fijn is? Die zonsondergang die je ‘s avonds meepakt, super relaxed.

Het extra centje wat je verdient. Dan heb ik het natuurlijk over: fooi! Vaak wordt het allemaal in een grote fooienpot gedaan en aan het eind van de dag verdeeld. Nu klinkt het misschien alsof het niks is, maar vergeet niet dat je dit bijna elke dag krijgt. Tel maar uit aan het eind van de maand. Kaching!

De hele dag een beetje kijken naar alle beach boys, dat is zeker geen straf toch? Terwijl jij geld aan het verdienen bent, kun je zo af en toe een blik werpen op een knappe blonde surfdude. Geen zorgen mannen, er lopen natuurlijk ook genoeg leuke beach girls rond!

Last but not least, je wordt poepiebruin en krijgt dus heerlijk kleurtje. Het is ook nog eens super gezond, vitamine D kom maar door! In de zomer zit jij niet in een snikheet kantoor. Nee, je kunt lekker buiten van de zon genieten. Heerlijk!