Last minute vakantie België

Maak tijdens een Last Minute België volgende week al kennis met de veelzijdigheid van onze zuiderburen. Ga voor een stedentrip in een van de bruisende steden, zoals de hoofdstad Brussel met als pronkstuk het Atomium. Of ga uitwaaien aan de Belgische Kust tijdens een weekendje aan de Noordzee. Het is helemaal geen slecht idee om op het laatste moment te beslissen om op reis te gaan. Op internet is het makkelijk om een last minute vakantiehuis in België te vinden en u profiteert in de meeste gevallen van een mooie korting. Dat betekent dat u betaalbaar kunt genieten en geld over houdt om leuke dingen te gaan doen tijdens uw last minute vakantie in België, wellicht samen met uw familie en huisdier. U zult beslist een geweldige tijd hebben in dit land dat bekend staat om zijn brede zandstranden, spectaculaire natuur, middeleeuwse kastelen, frietjes, bier en chocolade. Maak kennis met een aantal striphelden wanneer u de komische Stripkunstroute volgt. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw dagen actief te vullen met abseilen, klimmen, grotten ontdekken en hanggliden in de Ardennen.

Volgende week al op vakantie, maar geen zin om lang te reizen? Tijdens een Last Minute België ben je al in een paar uur rijden bij onze zuiderburen. België is dankzij de lange kustlijn en de gezellige badplaatsen een perfecte bestemming voor een strandvakantie aan de Noordzeekust. Uitwaaien doe je nergens beter dan aan de Belgische Kust. Een populaire badplaats is Nieuwpoort, gelegen in West-Vlaanderen, dat geroemd wordt om zijn ruime zandstranden. De pier en het wandelpad langs de havengeul nodigen uit tot een heerlijke strandwandeling met uitzicht over de Noordzee. Sluit de dag af met een in een van de strandpaviljoens.

Hou je van onmetelijke duinvlakten, weidse vergezichten en ongerepte natuur? Dan reserveer je jouw lastminute België best in De Panne, de groene parel van de Vlaamse kust. Zin in gezellige, zomerse drukte? Rep je dan naar Blankenberge. Of kies voor de koningin onder de badsteden, en zet koers naar Oostende. Hier combineer je jouw verblijf aan zee met een culturele stedentrip. Liever exclusiever? Dan moet je in Knokke zijn: flaneren over Place-m’as-tu-vu, shoppen op de Lippenslaan, of op de dijk langs kunstgalerietjes slenteren.