Actieve outdoor vakantie in de Ardennen

De Ardennen is een prachtig laaggebergte en ligt in België, Luxemburg en Frankrijk. Dit gebergte is erg populair onder liefhebbers van outdoor activiteiten. Veel mensen komen hier bijvoorbeeld mountainbiken of klimmen. Wil je van jouw actieve vakantie en echte actieve outdoor vakantie maken? Kies dan voor een camping Ardennen. Hier kun je verblijven tijdens jouw vakantie in de Ardennen.

Activiteiten voor een survival weekend in de Ardennen

In de Ardennen kunnen veel verschillende outdoor activiteiten gedaan worden. Op internet kunnen onder andere wandel- en mountainbikeroutes gevonden worden. Deze kun je zelfstandig afleggen in de Ardennen. Wandelen en mountainbiken zijn echter niet de enige activiteiten in de Ardennen. Survival Life organiseert verschillende buitensport activiteiten in de Ardennen. Hier kun je bijvoorbeeld Cross Country steppen, paintballen, klimmen, kajakken, quad rijden en deelnemen aan een dropping.

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, er is altijd wel een activiteit die bij je past. Ben je niet zo sportief? Verschillende activiteiten worden ook aangeboden op verschillende moeilijkheidsniveaus. Zo kun je bijvoorbeeld een makkelijkere route beklimmen op de rotswand of een tocht mountainbiken met dikkere paden en minder smalle bochten.

Camping met zwembad

In de zomer is het heerlijk om af te koelen in het water na een actieve middag in de Ardennen. Het is daarom slim om te zoeken naar een camping met zwembad. Ook voor gezinnen met kinderen is een zwembad vaak een must bij het uitkiezen van een camping voor een outdoor vakantie. Natuurlijk zijn er meer faciliteiten van belang tijdens je outdoor vakantie zoals schone sanitair voorzieningen, een supermarkt en andere horecagelegenheden.

Ben je op zoek naar een outdoor vakantie en wil je niet te ver moeten rijden? Een actieve outdoor vakantie in de Ardennen is iets voor jou. Boek verschillende activiteiten en een goede accommodatie. Zo maak je er eenvoudig een mooie vakantie van.