Wat heb je nodig voor een visum Turkije?

Ga je binnenkort op vakantie naar Turkije? Dan is het belangrijk dat je een visum regelt. Er zijn meerdere documenten die je online aanlevert, zodat je visum voor vertrek al geregeld is. In dit artikel geven we jou meer informatie over het regelen van een visum Turkije en waar je allemaal aan moet denken om er eentje te krijgen.

Waarom heb je een visum nodig?

Goede vraag. Dit is nou eenmaal zo geregeld, waardoor je eigenlijk geen keus hebt. Bij aankomst op het vliegveld dien je een visum geregeld te hebben anders kom je het land niet in. Eventueel kun je een visum op het vliegveld zelf regelen, maar dat kost over het algemeen veel tijd. De meeste reizigers hebben geen zin om lang te wachten wanneer ze net aangekomen zijn. Wil je direct kunnen doorlopen bij aankomst in Turkije zonder in lange wachtrijen te staan? Dan is het beter om je visum online te regelen. Dit is eenvoudig en je visum is binnen 24 uur klaar!

Hoe regel je een visum online?

Het regelen van een visum online is zeer eenvoudig en kan door iedereen gedaan worden. We raden je aan om van tevoren een visum te regelen om lange wachtrijen bij aankomst te vermijden. Via Turkije visum kun je eenvoudig een visum aanvragen. Je volgt de stappen zoals deze zijn beschreven en binnen 24 uur heb je het benodigde visum op je e-mail staan. Makkelijker kunnen ze het niet voor je maken. Je vult voor iedere applicant de persoonlijke gegevens in, het vluchtnummer en daarnaast scan je je paspoort in. Als je dit eenmaal gedaan hebt kun je dezelfde dag het visum in je inbox verwachten. Wacht niet te lang met het aanvragen van je visum. Ook al worden visums snel geleverd je aanvraag kan altijd geweigerd worden. Wanneer je op tijd een visum aanvraagt en deze geweigerd wordt, heb je nog voldoende tijd om nog een aanvraag in te dienen.

Welke documenten heb je nodig?

Voor het aanvragen van een visum heb je een aantal documenten nodig, zoals je paspoort en een kopie van het vliegticket. Let op: je hebt deze documenten voor iedere applicant nodig. Het aanvragen van een Turks visum is zoals je leest enorm eenvoudig mits je het online regelt. Het wordt aangeraden om je aanvraag een week van tevoren in te dienen. Zo weet je zeker dat je op tijd bent.