Populaire voetbalreizen

Een stedentrip plannen met een groep vrienden kan erg leuk zijn. Voor mannen is het dan weer het ideale moment om een bezoek aan een Europese stad te combineren met een voetbalwedstrijd van een van de beste ploegen. Voetbalreizen zijn tegenwoordig erg in, en hoeven niet duur te zijn. Hier zijn de leukste bestemmingen voor een voetbalreis met vrienden.

 

Londen

 

Dichtbij en een ruime keuze aan voetbalclubs. Met topclubs als Chelsea, Arsenal en Tottenham die in de Premier League spelen heb je in Londen heel wat mogelijkheden om een topwedstrijd mee te maken. De Londense clubs behoren niet alleen tot de top in Engeland, maar strijden ieder jaar ook mee voor de Europese prijzen. Londen is makkelijk te bereiken met de Eurostar.

 

Madrid

 

Op een reis blog voor mannen vind je eenvoudig wat tips voor een leuke bestemming voor een voetbalreis. Madrid zal ongetwijfeld hoog in het lijstje staan. De Spaanse hoofdstad is dan ook de thuisbasis van twee topclubs: Real Madrid en Atletico Madrid. Real is er de laatste twee jaar in geslaagd om de Champions League te winnen, onder meer door sterspeler Cristiano Ronaldo. Ook Atletico Madrid is de laatste jaren aangesloten tot de absolute top en is erg aantrekkelijk geworden voor een voetbalreis.

 

Barcelona

 

Als we het hebben over Real Madrid en Atletico Madrid, dan mogen we uiteraard FC Barcelona niet vergeten. De aartsrivaal van de Madrilenen heeft met Messi een van de beste spelers aller tijden in hun rangen en is ongetwijfeld de populairste voetbalreisbestemming van de afgelopen jaren. Nou Camp is dan ook een bedevaartsoord voor iedere voetballiefhebber.

 

Manchester

 

De Engelse stad Manchester kent met United en City twee clubs die in de top van de Premier League spelen en tot de Europese top behoren. Met topspelers als De Bruyne en Aguero brengen de Citizens bij momenten sprankelend voetbal op de mat. United is dan weer een echte traditieclub en heeft met Old Trafford een van de meest legendarische stadions.

 

Milaan

 

In deze travel blog over voetbalreizen mogen we uiteraard Milaan niet vergeten te vermelden. Milaan heeft twee topclubs die spelen in het San Siro. AC Milaan en Inter Milaan mogen dan wat hun glorie zijn verloren de laatste jaren, qua traditie behoren ze nog steeds tot de allergrootste clubs in Europa. Een Milanese derby blijft dan ook een wedstrijd die moeilijk te overtreffen valt.