Mooie goedkope zonvakanties in Europa 

Ben jij op zoek naar een goedkope vakantie in Europa? Dat komt goed uit! Europa heeft veel mooie landen waar je op vakantie kunt gaan. Wij hebben een aantal landen verzameld waar jij van een mooie goedkope zonvakantie kunt genieten. Misschien staat jouw droomvakantie er wel tussen en dan ook nog eens voor een leuk budget! Lees snel verder… 

Griekenland

Griekenland is een van de populairste vakantielanden in Europa. Van genieten van de prachtige Griekse cultuur tot het luieren aan een van de mooiste stranden. Het land is van alle markten thuis! De Griekse eilanden zijn perfect voor een heerlijke zonvakantie. Daarnaast zijn ze ook niet super duur. Vliegtickets en verblijf zijn vaak voordelig te boeken voor deze bestemmingen. Ook het verblijf op het eiland is niet erg duur, eten en drinken is naast heel lekker dus ook voordelig. Wat wil je nog meer op vakantie? 

Kroatië

Dit land is een echte droombestemming in Europa. Kroatië heeft waanzinnige watervallen, een azuurblauwe zee en is perfect voor een actieve vakantie. Naast deze grote voordelen is Kroatië ook nog eens super betaalbaar. Je kunt er voordelig dineren en gezellige borrels hebben bij een van de vele restaurants/bars. Het land is de laatste jaren wat meer in opkomst, maar nog steeds is niet erg toeristisch. Nog een voordeel!

Portugal 

Ook Portugal is een goede bestemming voor een goedkope vakantie. De Portugese cultuur en keuken kan op een voordelige manier worden ontdekt. Denk bijvoorbeeld aan Lissabon, de bruisende hoofdstad van het land. Ook kunnen jullie erg betaalbaar vliegen en verblijven aan de Algarve. De Algarve heeft leuke restaurantjes, bars en bovendien mooie stranden. 

Mallorca

Naast bovenstaande landen behoort Mallorca ook zeker tot dit lijstje. Het Spaanse eiland is perfect voor een heerlijke zonvakantie. Na een lange stranddag kunnen jullie voordelig patatas bravas (gekruide aardappeltjes) eten bij een van de leuke restaurants. Op Mallorca is het ook handig om een auto te huren, hierdoor kunnen jullie elke dag op een ander strand genieten. Ook de vluchten naar Mallorca zijn voordelig te boeken. Ideaal! 

Praag

Voor een goedkope zonvakantie en stedentrip is Praag de ideale plek! De stad heeft een rijke geschiedenis en het is een heerlijke plek om rond te struinen. In Praag zitten ook verschillende stadsstranden waar jullie kunnen genieten van de zon. De vluchten naar Praag en het verblijf in de stad zijn voordelig te boeken. Een paar dagen in de stad is genoeg om alles te ontdekken… 

Zit jouw droombestemming er nu niet bij? Dat kan… Maar hier hebben we een combinatie gevonden tussen een mooie én een voordelige zonvakantie. Op die manier kan jij alles uit jouw vakantie halen!